vaalikampanja

Kuntavaaliehdokas Perussuomalainen

Oletko Perussuomalaisten kuntavaaliehdokas? Käynnistä kampanjasi verkossa nyt! Täytä alla oleva lomake, niin saat käyttöösi kuntavaalikampanjaa varten suunnitellun kotisivun. Sivuston saat välittömästi käyttöösi ja kampanjasi voi alkaa vaikka heti. Sivuissa on 14 päivän ilmainen koekäyttöaika ja tämänkin jälkeen ne maksavat vain 149€/vuosi.

Kuntavaaliehdokas RKP

Oletko RKP:n kuntavaaliehdokas? Käynnistä kampanjasi verkossa nyt! Täytä alla oleva lomake, niin saat käyttöösi kuntavaalikampanjaa varten suunnitellun kotisivun. Sivuston saat välittömästi käyttöösi, ja kampanjasi voi alkaa vaikka heti. Sivuissa on 14 päivän ilmainen koekäyttöaika, ja tämänkin jälkeen ne maksavat vain 149€/vuosi.

Kuntavaaliehdokas SDP

Oletko SDP:n kuntavaaliehdokas? Käynnistä kampanjasi verkossa nyt! Täytä alla oleva lomake, niin saat käyttöösi kuntavaalikampanjaa varten suunnitellun kotisivun. Sivuston saat välittömästi käyttöösi, ja kampanjasi voi alkaa vaikka heti. Sivuissa on 14 päivän ilmainen koekäyttöaika, ja tämänkin jälkeen ne maksavat vain 149€/vuosi.

Kiitos hakukonemarkkiointioppaan tilauksesta!

Kiitos kun tilasit oppaan Antamaasi sähköpostiosoitteeseen on nyt lähetetty linkki, josta voit ladata oppaan. Seuraamme tarkasti verkkokampanjoinnin trendejä ja uusia palveluita.  Vinkkaamme monista hyödyllisistä verkkokampanjointiin tai yleisemmin markkinointiin liittyvistä aiheista Facebookissa. Seuraa meitä, niin saat uusimmat tiedot ja vinkit käyttöösi.

Kuntavaalit 2017

Analyysi: Miltä näyttää poliitikon kampanjasivu? (Osa yksi: donaldjtrump.com)

Suomalaiselle mikään ei ole hankalampaa kuin itsensä kehuminen. Poliitikolle se on kuitenkin ajoittain pakollista, sillä vaalit ovat kova koitos, jossa mitataan paitsi älyä ja soveliaisuutta, ennen kaikkea itsensämarkkinoimistaitoja. Siksi onkin hyvä kääntää katse maailman parhaisiin vaalikampanjoihin, analysoida kampanjasivuja ja ottaa oppia siitä miten ne toimivat ja niittävät menestystä.

Kuntavaalit 2017

Voiko tehokasta kuntavaalityötä tehdä kohtaamalla ihmisiä somessa?

Kaveri kertoi, kuinka oli kuntavaaliehdokkaille suunnatussa somekoulutuksessa kuullut pysäyttävän kysymyksen. Kysyjä kertoi asuvansa niin pienellä paikkakunnalla, että aktiivisella kampanjoinnilla kylän torilla voi tavata kaikki äänestysikäiset ihmiset henkilökohtaisesti. Mitä järkeä on siis kampanjoida somessa tai kuluttaa rahansa mainontaan, joka tavoittaa vain välillisesti ihmiset?