kotisivut

Kuntavaaliehdokas Perussuomalainen

Oletko Perussuomalaisten kuntavaaliehdokas? Käynnistä kampanjasi verkossa nyt! Täytä alla oleva lomake, niin saat käyttöösi kuntavaalikampanjaa varten suunnitellun kotisivun. Sivuston saat välittömästi käyttöösi ja kampanjasi voi alkaa vaikka heti. Sivuissa on 14 päivän ilmainen koekäyttöaika ja tämänkin jälkeen ne maksavat vain 149€/vuosi.

Kuntavaaliehdokas RKP

Oletko RKP:n kuntavaaliehdokas? Käynnistä kampanjasi verkossa nyt! Täytä alla oleva lomake, niin saat käyttöösi kuntavaalikampanjaa varten suunnitellun kotisivun. Sivuston saat välittömästi käyttöösi, ja kampanjasi voi alkaa vaikka heti. Sivuissa on 14 päivän ilmainen koekäyttöaika, ja tämänkin jälkeen ne maksavat vain 149€/vuosi.

Kuntavaaliehdokas SDP

Oletko SDP:n kuntavaaliehdokas? Käynnistä kampanjasi verkossa nyt! Täytä alla oleva lomake, niin saat käyttöösi kuntavaalikampanjaa varten suunnitellun kotisivun. Sivuston saat välittömästi käyttöösi, ja kampanjasi voi alkaa vaikka heti. Sivuissa on 14 päivän ilmainen koekäyttöaika, ja tämänkin jälkeen ne maksavat vain 149€/vuosi.

Kuntavaalit 2017

Analyysi: Miltä näyttää poliitikon kampanjasivu? (Osa yksi: donaldjtrump.com)

Suomalaiselle mikään ei ole hankalampaa kuin itsensä kehuminen. Poliitikolle se on kuitenkin ajoittain pakollista, sillä vaalit ovat kova koitos, jossa mitataan paitsi älyä ja soveliaisuutta, ennen kaikkea itsensämarkkinoimistaitoja. Siksi onkin hyvä kääntää katse maailman parhaisiin vaalikampanjoihin, analysoida kampanjasivuja ja ottaa oppia siitä miten ne toimivat ja niittävät menestystä.